W Design Finland on 2021 perustettu verkkokauppa, joka tarjoaa laadukkaita ja vastuullisia designtuotteita sekä kodin tarvikkeita suomalaisilta suunnittelijoilta ja brändeiltä. Kauppa on olemassa kaikkia niitä varten, jotka haluavat tehdä kestäviä valintoja. W Design Finlandilla rakastetaan luonnonmateriaaleja ja suositaan kestävän kehityksen periaatteita. W Design Finland arvostaa suuresti käsityöläisyyttä ja auttaa nostamaan esille loistavia suunnittelijoita, joita meitä Suomesta löytyy! W Design Finlandin yhteistyökumppanit ovat valikoituneet huolella.

"Kotimaisuus sekä toiminnan vastuullisuus ja loistava tuotelaatu ovat W Design Finlandin tärkeitä arvoja. Toiminnan punaisena lankana onkin vastata arvoja, joiden takana voin seistä. Pyrin myös henkilökohtaisesti kuluttamaan mahdollisimman vastuullisesti kertakäyttökulutuksen sijaan. "

W Design Finland on luotettava, vastuullinen ja asiakaslähtöinen toimija. Haluan, että asiakkaat tietävät jo tilatessaan saavansa kestäviä ja laadukkaita tuotteita.

Marja Wirenius, W Design Finlandin perustaja

Seuraa

Instagramissa

Facebookissa

Jos sinulla herää kysymyksiä kommentoitavaa tai toivoisit valikoimaan jotain mitä ei ole vielä saatavilla, voit jättää viestisi alla olevan lomakkeen kautta: